Información

Nuestro centro es un centro público, lo que significa que está sostenido por la administración y hace que la educación sea gratuita...

Leer más...

AMPA

Accede a toda la información sobre nuestra Asociación de Padres y Madres de Alumnos.

Leer más...

Imprimir

PLA INNOVACIÓ PEDAGÒGICA

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 24 Julio 2018 17:43.

Estam  molt contents de compartir amb tots vosaltres que el nostre centre ha entrat a formar part de la Xarxa de centres Innovadors de les Illes Balears. 

Vàrem participar a la Convocatòria 18-19 per implantar plans d'innovació pedagògica per a la millora educativa dels centres,i el nosotre projecte va ser seleccionat. Aquest programa  té com objectiu el següent:

"El pla d'innovació pedagògica per a la millora educativa del centre és un document estratègic que, a partir de l'anàlisi de les necessitats detectades pel centre educatiu en les quatre darreres memòries anuals, defineix els objectius de millora i les estratègies i actuacions necessàries per aconseguir-los. Es formalitza per mitjà d'un acord de col·laboració entre el centre educatiu i la Conselleria d'Educació i Universitat, en el qual s'han de definir els compromisos assumits per les parts. La posada en marxa del pla es converteix en una oportunitat perquè els centres posin en pràctica les actuacions necessàries per:

  • Millorar l'aprenentatge dels alumnes en termes de desenvolupament de totes les competències, especialment, les fonamentals per aprendre a ser, aprendre a fer, aprendre a conviure i aprendre a aprendre.
  • Reorganitzar la feina en equip i cooperativa dels professors. 
  • Promoure la participació de tota la comunitat educativa, especialment de les famílies. 
  • Obrir-se a l'entorn a través de projectes i col·laboracions amb altres centres educatius i entitats de la zona (serveis socials, centre de salut, associacions, etc.).

El pla d'innovació pedagògica es fonamenta en l'autonomia dels centres per organitzar els seus recursos i el seu currículum i per respondre de la gestió que fan dels recursos humans i econòmics. Els centres tindran el suport de l'Administració educativa durant el procés de canvi i integració de les actuacions de millora.

El pla ha de concretar elements estratègics de millora de la gestió dels centres, de la formació dels professors, de la coordinació dels equips de feina i d'innovació metodològica i de la participació de les famílies en l'aprenentatge dels alumnes. L'avaluació de la implantació d'aquest canvi estratègic ha d'anar lligada a l'avaluació de l'impacte que té en els resultats acadèmics, en la millora de la convivència i en la reducció de l'absentisme"

   SI CLICAU DAMUNT LA IMATGE EL PODREU VEURE PIP

 

Imprimir

BON ESTIU!!!

Escrito por Ses Rotes Velles on Viernes, 29 Junio 2018 11:43.

TOT EL CLAUSTRE DE SES ROTES VELLES VOS DESITJA:

TORNAM EL DIMECRES 12 DE SETEMBRE...

Imprimir

PORTADA AGENDA CURS 2018-19

Escrito por Ses Rotes Velles on Miércoles, 27 Junio 2018 08:36.

VOS PRESENTAM EL DIBUIX GUANYADOR DEL CONCURS TEI "DISENYA LA PORTADA DE L'AGENDA PEL CURS 2018-19".

ELS AUTORS DE LA PORTADA GUANYADORA SÓN:

ALBA BORRÁS DE 5è-B

CARLOS VARGAS DE 3r-B

ENHORABONA CAMPIONS!!!!!!

Imprimir

FESTA FI DE CURS

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 19 Junio 2018 09:45.

Imprimir

XERRADA GRATUITA

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 05 Junio 2018 15:43.

     XERRADA GRATUITA  NO AL  BULLYNG

 

                  IMG-20180604-WA0005

Imprimir

REUNIÓ INSTITUT ALUMNES DE 6è

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 29 Mayo 2018 16:40.

Estimades familias de 6è, vos recordam que demà dimecres 30 de maig a les 19:00 h se celebrarà a l’IES Calvià, la reunió informativa pel curs que ve 2018-19.

Queridas familias de 6°, os recordamos que mañana miércoles 30 de mayo a las 19:00h se celebrará en el IES Calvià, la reunión informativa para el próximo curso 2018-19.

Imprimir

BEQUES DE MENJADOR CURS 2018/19

Escrito por Ses Rotes Velles on Viernes, 25 Mayo 2018 11:26.

BEQUES DE MENJADOR CURS 2018/2019.

 

OBERT EL PLAÇ PER SOL.LICITAR-LES .

       DEL 24 DE MAIG AL 13 DE JUNY.

 

INTERESSATS PASSAR A CERCAR LES

     SOL.LICITUDS PER SECRETARIA

       DE DLL A DV DE 8´30 a 9´30 h.

 

 

BECAS DE COMEDOR CURSO 2018/2019.

 

ABIERTO EL PLAZO PARA SOLICITARLAS.

       DEL 24 DE MAYO AL 13 DE JUNIO.

 

 INTERESADOS PASAR A BUSCAR LAS             

   SOLICITUDES POR SECRETARÍA DE

LUNES A VIERNES DE 8´30 a 9´30 h.

Imprimir

CERTAMEN NARRATIVA 2018

Escrito por Ses Rotes Velles on Domingo, 13 Mayo 2018 12:59.

CERTAMEN DE NARRATIVA 2018

 

El passat divendres es va celebrar l'entrega dels premis als finalistes i guanyadors/es del certamen de narrativa que el centre organitza cada curs  amb motiu de la Festa de Sant Jordi.

 El jurat ho ha tengut molt difícil perquè la qualitat de les narracions presentades de cada any és millor i millor.

Tots els i les mestres estam molt contents i donam l'enhorabona a tots/es els/les alumnes.

                         clicau damunt la imatge i podreu veure imatges de l'entrega.  llibre fantasia

Imprimir

DATES PERIODE D'ESCOLARITZACIÓ CURS 2018-19

Escrito por Ses Rotes Velles on Jueves, 19 Abril 2018 11:35.

- PRESENTACIO DE SOL·LICITUDS: DEL 03/05/2018 AL 16/05/2018 (AMBDOS INCLOSOS)

- PUBLICACIÓ DE LES LLISTES PROVISIONALS 06/06/2018

- PERIÓDE DE RECLAMACIONS: DEL 06/06/2018 AL 08/06/2018 (AMBDOS INCLOSOS)

- RESOLUCIÓ DE LES RECLAMACIONS: 11/06/2018

- PUBLICACIÓ DE LES LLISTES DEFINITIVES 21/06/2018

-PERIÓDE DE MATRICULACIÓ: DEL 22/06/2018 AL 27/06/2018 (AMBDOS INCLOSOS)

 

*PUNT DE LLIURE DISPOSICIÓ DEL CENTRE:

- 0,25 PUNTS= FILLS DE FAMÍLIES MONOPARENTAL

- 0,25 PUNTS= NINS/ES ESCOLARITZATS A ESCOLETES 0-3 ANYS AUTORITZADES.

- 0,50 PUNTS= FILLS DE PARTOS MÚLTIPLES (BESSONS, TRILLIZOS...)

Imprimir

SETMANA CULTURAL 2018

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 27 Marzo 2018 16:23.

                      SETMANA CULTURAL 2018

             

                 "LES 7 ARTS"

 

Aquests dies l'Art ha arribat a la nostra escola. Arquitectura, Pintura, Teatre, Escultura, Dansa, Cinema, Música s'han passejat per les nostres classes i els nostres alumnes s'han convertit en arquitectes, escultors, pintors, actors.... Han conegut més d'aprop tot allò que forma part de cada una d'aquestes arts, han ballat, han pintat, dansat però sobretot han pogut compartir amb els seus companys moments molt divertits. Però  el que ens fa més contents és veure les seves cares de felicitat, que volem compartir amb tots vosaltres. Aprofitem per recordar-vos que demà podeu visitar l'escola per veure les seves obres a partir de les 12 h.

                                         Clicau damunt la foto. ART

Imprimir

METEO A L'ESCOLA IB3

Escrito por Ses Rotes Velles on Sábado, 24 Marzo 2018 07:03.

La cadena IB3, en su programa "METEO:TEMPS I NATURA", acaba de estrenar la sección "METEO A L'ESCOLA" y lo hace con nuestros alumnos de 3º y 5º de primaria,que nos hablan de tempestas, tornados y cambio climático, información que han investigado a través de sus Proyectos de aula. Clicar encima de la imagen y veréis lo bien que lo ha hecho.

Imprimir

CURSA SOLIDÀRIA 2018

Escrito por Ses Rotes Velles on Martes, 30 Enero 2018 16:15.

                                                                                               dia-no-violencia

           

Cada 30 de gener des de 1964 se celebra el DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU en commemoració de l'assassinat de Mahatma Gandhi, per així recordar la seva lluita amb l'objectiu d'aconseguir un món en pau i sense violència.

La celebració d'aquest dia a les escoles de tot el món té com a objectiu fomentar la tolerància, la solidaritat, el respecte cap als drets humans sense distinció de cap tipus i el foment de la no-violència i la pau a les nostres vides.

El més important és entendre que la pau és qualque cosa més que l'absència de guerres i baralles, si no una cosa respectada i acceptada per tots. No hauria de fer falta celebrar aquest dia de manera extraordinària, sortir a dir que no volem guerres ni gent que pateixi a causa dels conflictes bèl·lics sinó que simplement no hi hauria d'haver cap guerra. Els conflictes, tots, els de casa, els de l'escola, i també els dels països s'haurien de resoldre mitjançant el diàleg i el respecte mutu.

Amb aquestes activitats voldríem que tots els alumnes, que encara són infants, fossin portadors d'aquest missatge, a les seves famílies, veïnats, amics i que a mesura que es vagin convertint en adults ajudin a construir un món millor, un món on no facin falta exèrcits i on l'única arma sigui el diàleg, el respecte, la tolerància i la mà estesa.

Avui tots els alumnes, dels més petits als més grans han participat en una cursa solidària per col·laborar en l'organització SAVE THE CHILDREN i la campanya kms solidaris a favor dels infants de Sudan del Sud, i així poder contribuir a fer que la seva vida sigui un poc més feliç.

Ha estat una activitat molt guapa i ens ho hem passat molt bé. Tots i totes han corregut acompanyats dels seus mestres. Els més petits han estat uns campions i han arribat molt bé al final del recorregut, llavors han corregut tots els alumnes de primària, que també ho han fet molt bé.

No era una cursa competitiva, l'objectiu no era guanyar cap trofeu. El premi era participar cada un/a en la mesura de les seves capacitats. Al final del recorregut tots han berenat de fruita fresca per reposar forces.

Si cliqueu damunt la imatge podreu veure alguns moments de la cursa solidària.

                                                                                                                                               

 

paloma picasso

Imprimir

SANT ANTONI 2018

Escrito por Ses Rotes Velles on Domingo, 21 Enero 2018 10:05.

El passat divendres 19 de gener celebràrem la nostra torrada de Sant Antoni. Aquesta vegada els més petits no varen tenir gens de por perquè teníem un dimoni molt simpàtic i a més els companys de 5è i 6è les  feren companyia tot el temps. Les va agradar molt sentir-se protegits per ells.

Totes les classes preparàren  unes glosses molt divertides i les  cantaren perquè tots les poguessin gaudir.

Gràcies a tots els papas i mamas de S'APIMA que varen torrar perquè tots els alumnes poguessin fer una bona berenada.

    Si clicau damunt la foto, podreu veure un recull d'imatges de la festa.

                                                  IMG-20180120-WA0063 1

 

Imprimir

BONES FESTES I UN DESIG COMPARTIT

Escrito por Ses Rotes Velles on Sábado, 23 Diciembre 2017 15:30.

CENEFA

Benvolgudes famílies,

Volem compartir amb tots vosaltres els nostres desitjos, no només per aquests dies sinó per cada dia de l’any.

El nostre desig és transmetre i inculcar als nostres alumnes, els valors de la solidaritat, l’acceptació de les diferències, la cooperació, la convivència i la tolerància basats en el respecte a totes les cultures, nacionalitats i característiques individuals que conviuen dins la nostra escola i dins la nostra vida.

Tot això només tindrà èxit si a casa els inculqueu els mateixos valors. Els infants necessiten unitat d’actuació per part de totes les persones que participen en la seva educació, així com models correctes per ser l’exemple que necessiten per formar-se correctament.

Les famílies teniu una gran responsabilitat perquè sou el referent més important per a ells i elles, el mirall on es miren. Les vostres accions, les vostres paraules són les lliçons de vida que a poc a poc van construint aquests ciutadans que seran el dia de demà.

Si volem que aquests valors de pau, amor i bons desitjos que aquests dies omplen els carrers de les nostres ciutats es mantinguin,   ens hem de respectar, acceptar i ajudar els 365 dies de l’any.

Per tant, us volem desitjar molta felicitat i molta sort, no només avui, sinó durant tot l’any que començarà.

Per tot això volem comptar amb tots vosaltres en la construcció dels nostres grans projectes, que també són els vostres i que són els vostres fills i filles.

                                               El claustre del CEIP SES ROTES VELLES ,

                                              Us desitja: BON NADAL I BONES FESTES !

 

FOTO TUNEADA

Imprimir

DECORACIÓ DE NADAL 2017

Escrito por Ses Rotes Velles on Jueves, 21 Diciembre 2017 12:38.

AQUÍ US DEIXAM UNES FOTOS PERQUÈ POGUEU VEURE LO GUAPA QUE HA QUEDAT L'ESCOLA AQUESTS DIES.(clicau damunt la foto)

                                                        NADAL 1